فرنود حسني در گفت‌وگو با ايسنا:
جشنواره‌ وبلاگ‌نويسي قرآني شروع خوبي براي به تصوير كشيدن آينده‌اي مثبت براي اين حوزه است

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگ‌ها

يك روزنامه نگار و بلاگر گفت: برگزاري جشنواره‌هاي مختلف وبلاگ نويسي، نشان دهنده‌ي نگرش مثبت به اين حرفه در كشور است.

فرنود حسني در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با تاكيد بر اينكه برگزاري جشنواره‌هاي وبلاگ نويسي قرآني و انقلاب اسلامي ‌يك شروع خوب براي به تصوير كشيدن آينده‌اي مثبت براي وبلاگ نويسي است، بر لزوم تقدير وحمايت از وبلاگ نويسان براي تداوم اين گونه جشنواره‌ها با نظم و تبليغات بهتري اظهار اميدواري كرد.

اين فعال عرصه وبلاگ‌نويسي اظهار داشت: برگزاري جشنواره‌ها و مسابقه‌هاي وبلاگ نويسي بايد به گونه‌اي باشد كه افراد در تخصص‌ها و لايه‌هاي ديگر اين حوزه هم بتوانند فرصتي براي نشان دادن توانايي‌هاي خود داشته باشند .

عضو هيات تحريريه ماهنامه‌ي عصر فناوري اطلاعات گفت: با وجود آنكه وبلاگ طي اين چند ساله رشد قابل توجهي داشته است، ولي برخورد مناسبي با وبلاگ نويسان نشده و از توان بالقوه آن‌ها به طور مناسب استفاده نمي‌شود .

حسني تاكيد كرد: يك راهكار مناسب براي خارج شدن از بن بست‌هاي رسانه‌اي و شكستن محدوديت‌ها را ابعاد ملي، چند زبانه كردن وبلاگ‌هاست .

وي افزود: ما در عصري قرار نداريم كه چارچوب‌هاي خاصي را براي رسالت رسانه‌اي خود تعيين كنيم و امروزه متاسفانه اطلاعات مطرح شده در وبلاگ‌ها، به دليل فارسي بودن، هيچ گاه در عرصه بين‌المللي مطرح نمي‌شوند .

حسني گفت: فراتر از زبان فارسي بودن محتواي وبلاگ‌ها منجر به افزايش اعتماد، اعتقاد و شناخت صحيح مردم دنيا از ايران و فرهنگ آن و همچنين ايجاد يك رابطه غيررسمي‌بين مردم عادي كشور ما با كشورهاي ديگر مي‌شود .

اين روزنامه نگار گفت: بايد اين باور در جوانان علاقه‌مند ايجاد شود كه وبلاگ‌ها يك فضاي آزاد براي اظهار نظر است، به طوري كه اين رسانه شخصي جنبه عمومي‌ پيدا كند .

وي گفت: در گذشته از وبلاگ به صورت فردي استفاده مي‌شد؛ ولي امروزه بسياري به ارزش واقعي وبلاگ و تاثيرات آن پي برده‌اند.

حسني اظهار داشت: در حال حاضر وبلاگ نويسي يك شغل نيست، بلكه مي‌تواند به طور غيرمستقيم در گسترش ارتباطات افراد جامعه و شناخت آن‌ها از مسائل تخصصي حوزه كاري خود و افزايش گروه‌هاي مرتبط فكري و شغلي موثر باشد، به طوري كه از طريق گروه‌ها و تشكل‌هاي همفكر، به منظور تبادل نظر و رشد افكار عمومي‌در خوانندان و نويسندگان و وبلاگ‌ها تشكيل شود .

اين وبلاگ نويس ادامه داد: بايد هر يك از افراد جامعه در حوزه وبلاگ نويسي و دركنار هم به ارايه‌ي گوشه‌اي از مسائل كه در نهايت منجر به ايجاد مجموعه‌ي كاملي از اطلاعات شود، بپردازند و از اين طريق حضور ايران در فضاي وب پررنگ‌تر شود .

اين روزنامه‌نگار اظهار داشت: امروزه مساله اينترنت به عنوان يك ابررسانه و وبلاگ به عنوان يك رسانه ايجاد مي‌كند كه مخاطبان خود را جهاني فرض كنيم و با اين كار، باورها و افكار و مسائل آموزشي را به صورت مستقيم و غير مستقيم انتقال دهيم .

حسني ايجاد و رشد و وبلاگ نويسي را ناشي از حركت‌ها و تلاش‌هاي خود جوش مردمي ‌دانست، نه حمايت دستگاه‌هاي دولتي، به طوري كه هر كس براساس تخصص و تجربه خود، اخبار واطلاعات را به صورت رايگان در اختيار مردم قرار مي‌دهد .

وي گفت: دخالت دولت در زمينه‌ي وبلاگ نويسي مانع رشد خلاقيت‌ها و افكار و تكنيك‌هاي جديد مي‌شود و ما امروز شاهد پيشرفت بخش خصوصي را در امر نرم افزارهاي وبلاگي هستيم .

اين روزنامه نگار، وظيفه دولت در اين زمينه را ايجاد شرايطي براي فعاليت سرويس دهندگان و كاربران وبلاگ‌ها در يك فضاي امن عنوان كرد .

اين فعال وبلاگ‌نويس در رابطه با امر نظارت بر وبلاگ‌ها گفت: همان‌طور كه شروع وبلاگ نويسي، امري خودجوش بود، نقد و نظارت بر اين امر نيز برعهده مردم يك فضاي مجازي است، نظارتي كه از وجود كاربرا وبلاگ‌ها سرچشمه مي‌گيرد نه از يك نهاد و سازماني كه قوانين خاصي را تحميل كند .

وي يكي از ويژگي‌هاي وبلاگ را قابليت نظردهي در مطالب آن دانست و گفت: وبلاگ نويسان متاثر از نظرات همديگر هستند و از طريق بهترين نظارت بر مطالب يكديگر انجام مي‌گيرد .

انتهاي پيام

کد خبر:  8411-15649

بازگشت به صفحه فهرست مصاحبه ها

 

 

 

 

 

 

 

                         
     
 

©2006 Copyright Farnood.com All Rights Reseved.