مدیریت  بازاریابی الکترونیکی در سازمان (14)
فرنود حسنی
 

  • عملکرد سیستم های اطلاعاتی در بازرهای رقابتی

حفظ و گسترش بازارهای فروش در مورد محصولات و خدماتی که توسط شرکت و سازمان های مشابه نیز ارائه می شوند بسیار دشوارتر است به خصوص در محدوه بازارهای الکترونیکی که معولاً گروههای شغلی خاصی وارد عرصه رقابت و کسب و کار الکترونیکی می شوند. بنابر این شما مجبور هستید به صورت فعالانه در برنامه های تحقیق و توسعه سرمایه گذاری کنید این مهم شما را در اشاعه جریانب به هم پیوسته از محصولات جدید و ابتکاری در بین مشترین یاری می رساند و سازمان شما را در ذهن مشتری به یک سازمان خلاق تبدیل می کند.

شما با استفاده مدام از سیستم های  اطلاعاتی در توزیع و جمع آوری اطلاعات بازار، مسیر پیشرفت تکنولوزیکی را هدایت خواهید کرد. تا این اطمینان حاصل شود که در بازر تقاضا و انتظر و اقعی برای محصول جدید وجود دارد. از این طریق شما در عرصه یک بازار رقابتی مشتریان جدید ، فروش  وقدرت بیشتری در رقابت مابین شرکتهای دیکر را تجربه خواهید کرد.

  • نظارت سیستم های اطلاعاتی بر خرده فروشی ها

گاهی اوقات پیش می آید که سیاست سازمان بر فروش مستقیم به مصرف کننده استوار نیست وش رکت محصولات خود را در اختیار خرده فروش ها می گذارد و بنابراین در اختیار گرفتن و هدایت خرده فروشی ها بیشتر منجر به سیطه بیشتری بر بازار خواهد شد. سیستم های سنتی توزیع کالا در بین خرده فروشی ها همکنون نیز اجرا می شود ولی ارتباط دقیق و مناسبی بین خرده فروش و کارخانه برگذار نمی شود. سیستم های اطلاعای می توانند هدایت تولید و توزیعمحصول را به عهده بگیرند و بر ارسال موثر محصولات به بازرهای متعدد خرده فروشی، زمانیندی یهتر تولید و کنترل موجودی کارخانه های نظارت داشته باشند.همچنین شما قادر خواهید بود با سیستم های اطلاعاتی، اطلاعات فروش محصولات شرکت را در کمترین زمان ممکن از طریق ارتباط دائم(online ) با پایانه های فروش یا همان خرده فروشی ها بر قرار کنید.

با استفاده از سیستم های اطلاعاتی بخش فروش و یا بازاریابی سازمان شما می تواند برای کنترل پیشرفت های بدست آمده در بازار فروش واقعی سازمان با انتظارات و برنامه های اولیه مورد مقایسه قرار دهند. این سیستم های و کارایی آنها به خوبی می توانند با سیستم های شرکت و سازمان رقیب مورد مقایسه قرار گیرند.و درصر فروش شرکت شما را در یک محله تا سطح کشور مورد بررسی قرار گیرد که این خود می تواند نشانی از بازخورد و اقبال عمومی برای خرید کالاهای شما باشد و کمک بزرگی برای تهیه برنامه های تبلیغاتی و ترویجی  و آموزشی در مناطق مختلف برحسب توجه مردم و گزارش های دریافتی از سیستم های اطلاعاتی برای شما باشد.

یکی از جنبه های ظریف و مثبت در کاربرد سیستم های اطلاعاتی در سازمانها ایجاد بستر های مناسب برای کارآفرینی و خالقیت است. سیستم های اطلاعاتی بر حسب تنوع کاری دارای زیر سیستم هایی نیز خواهئد بود به طور مثال شما اگر از طریق یک وب سایت اقدام به فروش برخط می کنید در صفحه اول سایت خود فقط تصاویر و یک لینک هایی ا ز خدمات خود را در اختیار بیننده می گذارید و او برای به دست آوردن اطلاعات در مورد مثلاَ محصول الف باید به زیر صفحه لینک الف وارد شود و همینطور برای دست یابی به اطلاعات جزیی تر به صفحات مخصوص کاربران عضو.

شما با ایجاد سرویس های پاسخگویی به شکایات مشتریان در سیستم های اطلعاتی خود خواهید توانست به پرسش ها و شکایتهای مشتریان خود مدیریت کنید. تفاوای که شکایتهای مشتری  در سیستم های اطلاعاتی دارند با شکایتهایی که در سیستم های معمولی می شوند دارند در این است که به شما این امکان را می دهند که قئه خلاقیت خود را با آنها هماهنگ سازید و بدون واهمه با آنها برخورد کنید و با استفاده از این منبع مفید ایده های مشتریان برای بهبود کیفیت محصولات خود تلاش کنید.

سیستم های اطلاعاتی نقش مفیدی در جهت تنظیم قیمتها و هماهنگی بازار دارند شما با تعیین استراتژی های اساسی و پیاده سازی آنها در خرده فروشی ها می توانید آنها را در امر قیمت گذاری یا استراتژی افزایش فروش، استفاده از pos و... هدایت ویکپارچه کنید.


ادامه دارد....

 

بازگشت به صفحه فهرست مقاله های حوزه IT

 

 

 

 

 

 

 

                         
     
 

©2006 Copyright Farnood.com All Rights Reseved.